dissabte, 7 d’agost del 2010

CPQS 9.0 Be Brave Benjamin + Islas Mauricio + R.A.M.




El passat 21 de Maig va ser un dia molt especial. Per començar, vam poder gaudir del poderós directe de Be Brave Benjamin, que venien a presentar “A Fine Dance”, una de les joies folk/pop d’aquest 2010. El Ben, el Matt, l’Edu i el Jordi van estar simplement enormes.

I si aquest desplegament d’actitut i talent fos poc, la vetllada ens va regalar dues actuacions sorpresa més. Els primers, Islas Mauricio, grup format per l’ocasió pel Marc Balfagón (Nisei) a la guitarra, Cristian Pallejà (Nisei) al baix i Laia Aubia (Aias) a la bateria van oferir dues versions de R.E.M. tocades de forma brillant. Quin bon gust a l’hora de triar-les!

Després seria el torn de R.A.M., sigles de Regal Aniversari Mauri. És evident que amb aquest nom, el grup format per Fred i Son al complert (Eli, Xavi i Xesc), Cristian i l’Istar ens oferiria la seva particular versió del grup d’Athens. Esteu més acostumats de veure a l’Istar darrera a l’organització, però aquest cop es va disfressar de Michael Stipe per cantar clàssics com “Imitation of Life”, “Man on the Moon”, “Stand” o la mateixa “The one I love”. Una vetllada per emmarcar. Per molts anys Mauri!