divendres, 25 de març del 2011

GESPA + GENTLE MUSIC MEN + DEFELPA-CC LES CORTS 1 ABRIL



A Concertsperquesi estem d'enhorabona, i es que podem anunciar que divendres que ve, dia 1 d'abril, oferim un triple concert gratuït en un nou espai, l'auditori del Centre Cívic Les Corts. Seguint la filosofia de CPQS, volem premiar l'espectador amb aquesta nova data i aquest nou emplaçament, on podreu gaudir de tres bandes que representen el bo i millor de l'indie català.
En primer lloc tindrem a Gespa, projecte de Gerard Alegre autodefinit com música electrònica rural, que compta amb un bon grapat de seguidors gràcies al boca-orella.
Tot seguit en Dani Poveda, ànima de Gentle Music Men, ens oferirà els seus Cuentos Modernos (PIAS, 2010) en un show acústic molt especial.
Finalment, els amics de Defelpa, després d'haver ofert un concert memorable a principis d'any a Can Deu, tornen per inaugurar amb nosaltres aquesta nova aventura que esperem que tingui continuitat.
Aquesta continuïtat dependrà de vosaltres, així que ja sabeu, animeu-vos a venir al CC Les Corts a escoltar bona música, amb grups de casa, i a més gratis. Us hi esperem!
El Casal de Joves i Centre Cultural de les Corts es troba al carrer Masferrer 33-35 i els concerts començaran a les 21 hores.