dijous, 5 de maig del 2011

13/05 CPQS 19.0 Minimal 21 + Sbina



Aquest mes recuperem el doble concert amb dues veus femenines molt personals. En primer lloc tindrem a Minimal 21, grup liderat per la Núria Tamayo i l'Oriol Codina, originàriament coneguts com a Minimal, i que després d'un parell d'EPs en anglès tornen amb un disc fantàstic en català, "L'habitació del fons" (2010), on conviu la veu especial de la Núria, lletrista i compositora, amb el pop i l'electrònica. A més de l'Uri als teclats i màquines, la banda la completen el Sergi a la guitarra i l'Oscar a la bateria.
Tot seguit serà el torn de Sbina, projecte liderat a la veu i guitarra per la Cristina Sánchez, acompanyada per la Carla Rovirosa (cello i melòdica) i en Lluvi Farré (guitarra elèctrica). La seva proposta beu d'artistes com Jeff Buckley o Cat Power, on la veu n'és protagonista i les melodies transiten entre el folk i el lo-fi.
El proper divendres 13 a les 20:15h tindreu l'oportunitat de gaudir d'aquestes dues idees de fer música desde la sensibilitat i la personalitat, com és habitual a la sala d'actes del Centre Cívic Can Deu, a la Plaça Concòrdia del barri de les Corts de Barcelona. El concert serà gratuït i com molts ja sabeu hi ha premi pels puntuals. Us hi esperem!

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿sabeu que és el respecte per als demés? no, segur que no...dissabte passat va quedar ben clar. Algun dia espero que ho patiu, potser així ho enteneu!