diumenge, 4 de setembre de 2011

15/09 CPQS 1.1 Senderos + Petit


Doncs bé, ja tornem a ser aquí! Disposats a començar una nova (la tercera) temporada de Concerts Perquèsi amb més força que mai. I així d'entrada podem anunciar que CPQS s'ha fet gran, i aquest any disposem d'un nou espai on oferir concerts mensuals, a més del CC Can Deu on ho hem fet fins ara.
Aquest nou espai és l'auditori del nou Centre Cultural Teresa Pàmies, en ple carrer Urgell de Barcelona.
El tret de sortida d'aquest nou cicle serà el proper dijous dia 15 de setembre, de la mà de dues bandes que utilitzen l'anglès com a llengua per explicar les seves històries, però amb aproximacions musicals diferents.
En primer lloc tindrem a Petit, alter ego de Joan Castells, músic mallorquí instal·lat a Barcelona, que ens presentarà el seu recent EP "The Blackbird Daisy", juntament amb els temes del seu primer disc "Loveshines firefly". Petit es val d'unes lletres personals i cuidades que parlen d'amor i desamor i un so que beu del folk-rock d'arrels americanes. Si voleu fer-vos una idea pròpia del que és us recomanem que visiteu el seu bandcamp.
A continuació tindrem a Senderos, projecte liderat per Marc Andreu que, juntament amb en Mario i el Beto, tots tres components de Veracruz, i en Xavi Rosés (Fred i son), va decidir grabar les seves cançons i publicar una primera maqueta "Amours Exotiques", després vindrien "The Wind's Howling at the Moon" i aquest mateix any "80 days of submarine journey to the centre of your heart". Després de passar pel Primavera Sound Senderos portaran el pop més genuï i talentós als Concerts Perquèsi.
A més, per aquest primer concert al CC Teresa Pàmies, hem tingut la sort de comptar amb la col·laboració d'en Conrad Roset, un il·lustrador magnífic que ens ha obsequiat amb aquest cartell tant maco que podeu veure.
Així doncs, ja veieu que d'ingredients no en falten per fer d'aquesta primera data de la tercera temporada tot un èxit. Us esperem a tots a l'auditori del Centre Cultural Teresa Pàmies, al carrer Comte d'Urgell 145, el proper dijous 15 de setembre a partir de les 19:30h. Com sempre totalment gratuït, sigueu puntuals!