dimarts, 29 de maig de 2012

09/06 CPQS 1.9 ERMESSENDA POP FESTIVAL (Doble Pletina+Joan Colomo+Oliva Trencada+Renaldo & Clara)

Com cada temporada, i ja en són tres, Concertsperquesi celebrem l'arribada de l'estiu amb un mini festival a l'aire lliure. Aquest any però, en el qual ens hem traslladat de barri, i aprofitant les possibilitats que ofereix el CC Urgell hem volgut oferir una proposta totalment nova, combinant dues actuacions a l'Auditori del centre, on habitualment es desenvolupen els CPQS, amb un escenari a l'illa interior Ermessenda de Carcassona.
La 1a edició de l'Ermessenda Pop Festival tindrà lloc el proper dissabte dia 9 de juny al CC Urgell.
Les actuacions s'aniran alternant dins-fora començant a les 19h i fins els volts de les 23h. Els més previsors fareu bé recollint entrades per l'auditori durant tot el dia al mateix Centre, ja que la capacitat es limita a 200 persones.
Renaldo & Clara seran els encarregats d'iniciar el festival amb una proposta ideal per gaudir a l'Auditori. Els lleidatans són una de les nostres debilitats i aquest cop vénen amb un nou 7'' sota el braç, "Lilà", editat per Elefant Records aquest mes de maig i que conté joies com la pròpia "Lilà" o "Al final de les Mans".
Tot seguit serà el torn dels mallorquins Oliva Trencada, que obriran l'escenari exterior. La banda liderada per Pep Toni Ferrer posseeix la fórmula magistral per combinar la música tradicional amb el pop o el rock independent. El seu últim treball "Perleta negra" és un fabulós compendi d'històries i contes sobre pirates que s'inicia amb la magnífica nana "Ja no es veu jugar als al·lots" i la psicodèlica i genial "Cançó de s'eriçó".
El music de Sant Celoni Joan Colomo serà l'encarregat de tancar l'Auditori amb un concert especial en solitari on presentarà les cançons del seu recent "Producto Interior Bruto. Vol. 2", enregistrat gràcies a les aportacions dels seus seguidors. Colomo és un dels grans músics del underground de casa nostra i és tot un privilegi poder comptar amb ell.
Finalment, i per tancar aquesta primera edició de l'Ermessenda Pop, tindrem al "Artista revelación" d'aquesta temporada, Doble Pletina. Pop perfecte, càlid, de melodies delicioses i lletres cuidades que ens recorden perquè ens vam enamorar de grups com "La Buena Vida" o "Le Mans". Es pot escoltar el seu recent EP "Contra los amores perdidos" al seu bandcamp.
Us esperem a tots el proper dissabte dia 9 de juny al CC Urgell a partir de les 19h., com sempre serà gratuït.