dilluns, 13 de desembre del 2010

CPQS 14.0 4t1a + Miss Carrussel 17/12



Aquest mes tornem a tenir un doble concert molt maco, i ja en van dos aquesta temporada! Ens visita la nostra amiga Miss Carrussel, alter ego de la Mireia Madroñero, que vindrà a presentar les personals cançons del seu disc "Els Patis Interiors" (Sones, 2010), acompanyada per l'Eli Daura a la bateria i la Nuria Muntaner al teclat. Cançons cuites a foc lent que la Mireia ha composat durant 5 anys nascudes durant els hiverns llargs a Ripoll com explica ella mateixa.
Tot seguit, els Quart Primera portaran el seu pop íntim des del saló de casa fins a la sala d'actes del centre cívic. Acaben de publicar el seu primer disc "El món en un cafè" (Satelite K, 2010) i ja sonen com a grup a tenir molt en compte durant els propers anys. A més ens sentim propers a la seva filosofia, ja que combinen tocar en sales convencionals amb concerts a cases particulars, i en aquest darrer cas ho fan Perque Si, sense cobrar, com el nostre cicle.
Per tant es tracta d'una sessió doble que no us podeu perdre, amb dues propostes de pop en català, intimes i personals, que segur que us deixaràn amb un bon sabor de boca. No cal dir que si sou puntuals podreu gaudir de la clàssica copeta de cava amb que obsequiem a tots els que ens feu costat en aquesta aventura. Us esperem divendres 17 a les 19:45, sigueu puntuals!