dijous, 23 de desembre de 2010

CPQS 14.0 4t1a + Miss Carrussel 17/12 (Crònica)
Divendres passat, a punt de menjar els torrons amb la família, vàrem viure una altra tarda de concertsperquesi. El primer torn va ser per les noies de Miss Carrussel. La Mireia Madroñero, acompanyada per la Núria Muntaner als teclats i piano de cua, i l'Eli Daura a la bateria, va presentar les cançons íntimes i personals, recollides i publicades aquest any que s'acaba, amb el nom de "Els Patis Interiors" (Sones, 2010). Van sonar Faldilla curta, Com els crancs o La noia dels dits prims i fins i tot ens vàn obsequiar amb un tema nadalenc amb picada d'ullet inclosa per al nostre cicle.
Tot seguit va ser el torn dels nois de 4t1a (quart primera), que també portaven el seu disc de debut sota el braç, "El món en un cafè" (Satélite K, 2010). Pere Jou (veu, guitarra i percussió), Joan Canals (piano i veu), Aleix Perdigó (baix i veu) i Lluís de Nadal (bateria i clarinet) van tenir temps de repassar els temes d'aquest disc, com Doctor, 8 punts o El Capità Poc, i van demostrar perquè comencen a estar en boca de tothom.
Això es el que va donar de si aquesta última edició de CPQS de l'any 2010. Us desitjem un Bon Nadal i un Feliç Any Nou a tots i totes. Ens veièm el 2011!!