dilluns, 3 d’octubre del 2011

06/10 CPQS 1.2 Me and the Bees


Després d'un inici frenètic de temporada amb les actuacions de Petit i Senderos estrenant l'auditori del CC Teresa Pàmies i el també programa doble amb Gúdar i Garbanzo a Can Deu el dia següent, recuperem forces i tornem amb un concert molt especial.
Aquesta setmana ens visiten Me and the Bees. I es que un any i mig després d'haver passat per CPQS tot preparant el que seria el seu debut discogràfic, l'esplèndid Fuerza Bien (La Castanya, 2010), i d'haver tocat al passat Primavera Sound per partida doble, l'Esther, la Eli, la Vero i el Carlotto arriben disposats a posar l'auditori potes enlaire amb seva rebeldia disfressada de candidesa.
Me and the Bees és un grup que ens encanta, i això és així desde la primera escolta, perquè la veu de l'Esther et deixa clavat des del primer instant i l'actitut Do It Yourself tant norantes ens recorda bandes tant anyorades com The Breeders o els mateixos Pavement.
Els que les conegueu, segur que veniu, els que no, teniu una bona oportunitat de gaudir d'una de les formacions més autèntiques de la ciutat a un espai immillorable com és l'Auditori del CC Teresa Pàmies.
Així que us esperem a tots i totes el proper dijous 6 d'octubre a l'Auditori del CC Teresa Pàmies, al número 145 del carrer Urgell de Barcelona a les 20:15 h. Com sempre per 0€, és a dir, gratis.