dilluns, 17 d’octubre del 2011

21/10 CPQS 22.0 Renaldo & Clara (Acústic)


Aquesta setmana ens visita la Clara Vinyals, veu i ànima de Renaldo & Clara, per oferir-nos un concert acústic que, tal i com ens va comentar quan la vàrem conèixer al passat festival Faraday, on hi va actuar per partida doble, té moltes ganes de presentar.
I es que amb una de les veus més encisadores i delicades del panorama musical estatal i un accent irresistible, la lleidatana Clara Vinyals comença a veure els fruits del seu treball, que s'inicia als 13 anys i que, a més de poder-lo gaudir en directe com en aquesta oportunitat que us brindem el proper divendres, també es pot assaborir en vinil, ja que el grup té un 12'' homònim de 5 cançons publicat per Quadrant Records.
Després d'actuar durant el passat festival BAM amb la formació al complert, la Clara torna a Barcelona per fer-nos aquest regal únic, la seva veu i la seva guitarra interpretant composicions tant delicades com "Altres anys" o "Sant Martí".
Per la nostra banda oferim la sala d'actes de Can Deu, un escenari on aquests ingredients abans esmentats poden adquirir cotes d'emotivitat definitives.
Així doncs no teniu excusa per venir el proper divendres dia 21 a gaudir amb nosaltres d'una experiència que estem segurs us encantarà.
El concert es celebrarà a la sala d'actes del Centre Cívic Can Deu, a la Pl. de la Concòrdia del barri de les Corts de Barcelona, a les 20:30h i com sempre és gratuït. Us hi esperem!