dimecres, 18 de gener del 2012

12/01 CPQS 1.4 Anímic (Crònica)



Els catalans Anímic van estrenar els Concertsperquesi aquest 2012 i ho van fer en un auditori del CC Urgell que es va quedar petit. I es que les 200 entrades que es van oferir durant el dia al centre cívic tot just s'esgotaven abans de començar el concert i uns quants dels que vareu venir a última hora vau haver d'esperar per poder accedir al recinte. Finalment tothom va poder gaudir del concert i... quin tros de concert!
I es que des del primer moment uns Anímic pletòrics van repassar els temes del seu últim disc "Hannah" i es van posar al públic a la butxaca amb la simpatía de la Louise Sansom, una de les dues veus del grup. Ella mateixa s'encarregava de presentar-nos el projecte més personal d'en Ferran Palau, que el dia següent oferia un concert presentant el que serà el seu primer disc en solitari, previst per aquest març, i deixava que fos ell en solitari qui ens hipnotitzés amb "La pols i el punyal". Perquè aquest grup té un poder hipnòtic, com un encanteri, que fa que l'espectador quedi atrapat i no el deixa anar fins l'última nota.
Les veus del Ferran i la Louise es van anar alternant, de la mateixa manera que alternen les cançons en anglès, com "1979", que la Louise dedicava a la seva mare, i català, com "Taüt", que va tancar un concert memorable, tant per la qualitat musical com pel que va significar pel nostre cicle.
Moltes gràcies a tots els que vau venir!