diumenge, 8 de gener del 2012

12/01 CPQS 1.4 Anímic



Els reis mags ens porten a Anímic! I es que aquest 2012 comença de la millor manera possible per la família de Concertsperquesi, amb la visita d'una altra família, els catalans Anímic.

Perquè aquesta formació que compta amb prop de 10 àlbums gravats i produïts per ells mateixos comparteixen molt més que el talent musical, assajos, gravacions i concerts. Aquest sis músics viuen junts al peu de Montserrat, a Collbató, i aquest fet no és tan sols anecdòtic, sino que traspua a les seves cançons i actuacions i cristalitza en álbums com el recentment editat "Hannah", coproduït per ells mateixos, amb els segells Les Petites Coses i Error! lo-fi, i el segell barceloní BCore.

Anímic innauguren el cicle de Concertsperquesi al CC Urgell aquest 2012, i portaran temes del seu últim disc, com Taüt, Trenco una branca, o el mateix Hannah, i clàssics de la formació com Ken Forest o Les fulles fan d'ocells.

L'any passat van triomfar a la Plaça del Rei , on no hi cabia una agulla, dintre del festival BAM, i recentment van omplir La [2] de l'Apolo en un concert organitzat pel Club Tr3sC.
El proper dijous dia 12 a partir de les 20 h els rebrem al Centre Cívic Urgell de Barcelona. Com sempre el concert és gratuït. podreu recollir les invitacions el mateix dia del concert durant tot el dia i fins l'hora del concert. Us hi esperem!