dilluns, 5 de març del 2012

08/03 CPQS 1.6 Evripidis and his Tragedies


Aquest dijous ens visita Evripidis and his Tragedies! Així, amb exclamació, ja que es tracta d'una formació que ens té el cor robat. En primer lloc perquè l'ànima d'aquest projecte és el polifacètic artista grec Evripidis Sabatis, que fa anys que viu a Barcelona i que ha comptat pel seu esperat segon disc amb el bo i millor de l'escena underground catalana (Le Pianc, Extraperlo o Doble Pletina). A més de compondre tots els temes i escriure'n les lletres, toca un bon grapat d'instruments, amb una presència especialment destacada del piano, l'eix per on s'articulen i transiten la seva veu, els cors que l'acompanyen i els altres instruments.
L'any passat va veure la llum A Healthy Dose of Pain, publicat a casa nostra per Snap! Clap! Recs, un segon disc més lluminós que el primer on el component dramàtic de les lletres conviu perfectament amb les melodies pop alegres i optimistes.
Amb entusiasme us convidem a venir a gaudir d'aquest supergrup a un espai fantàstic com l'Auditori del CC Urgell. Serà el proper dijous dia 8 de març a les 20:30h. I com sempre serà gratuït.