dijous, 22 de maig de 2014

3r ERMESSENDA POP FESTIVAL (INSPIRA + RENALDO & CLARA + TRAU)

Torna per tercer any aquest petit però intens festival que posa rúbrica a una proposta mensual de concerts que intenta acostar propostes interessants de l’escena barcelonina més desconeguda pel gran públic.

Inspira és el projecte personal de Jordi Lanuza, que després de l’èxit del seu anterior treball “Escapistes” (Amniòtic Records, 2010), presentarà el seu tercer disc, “Amunt!”(Amniòtic Records, 2013), editat l’any passat i produït per Pau Vallvé. El disc s’inicia amb la potent “El refugi de les hores”, tota una declaració d’intencions on es percep la consolidació de la sonoritat d’”Escapistes” i alhora un salt endavant que els situa a primera línia del pop nacional.

No és cap secret que els programadors d’aquest cicle som fans incondicionals de Renaldo & Clara, i es que serà el tercer cop que els lleidatans ens visiten, l’última vegada en la primera edició de l’Ermessenda on van deixar un sabor de boca immillorable. Aquest cop vindran amb el seu esperat primer treball sota el braç, “Fruits del teu bosc” editat per Bankrobber el passat mes de març. Si encara no els heu descobert serà una oportunitat d’or per fer-ho.

Per la seva banda Trau ens acostaran el seu pop lisèrgic refrescant i vitalista des de Sant Boi. Format per Pau Torrens i Xavi Artigas (Les Philippes), Núria Botia (Mel) i Jordi Bastida, el grup ha anat oferint temes a traubanda.bandcamp.com, com els contagiosos “Borinot de bardissa” o “85 Estels”, a l’espera de publicar el seu primer treball.

I a més, durant tot el dia, a l’illa Interior Ermessenda de Carcassona s’oferirà un mercat de segona mà gràcies als amics de Flea Market, on s’hi podran trobar roba, discs, rampoines, artesania, tot plegat amenitzat per DJ Manuel i la seva selecció de soul, funk, disco i pop.

Us esperem el proper dissabte 14 de juny al Centre Cívic Urgell. No hi podeu faltar!