dijous, 3 de març del 2011

11/03 CPQS 17.0 Maria Rodés + El Gos Binari


La Maria Rodés torna al cicle de concerts. I es que després de la seva actuació el juny passat, amb motiu del Dia de la Música, celebrat al jardí del Centre Cívic, ens ha volgut obsequiar amb un concert "A capella", literalment. Els que heu vingut al cicle sabeu que, annexa a la sala d'actes on celebrem els concerts, hi ha una capella preciosa on oferim un petit refrigeri i on Leslie Helpert ja va oferir un set desendollat el 2009. Els temes del celebrat "Una forma de hablar" (BCore Disc, 2010) sonaran com mai en aquest espai, així que afanyeu-vos i sigueu puntuals ja que l'aforament és més reduït.
D'altra banda el Jordi Tost, que ja ha tocat al cicle acompanyant precisament a la Maria, ens acostarà el seu projecte més personal, El Gos Binari. L'any passat va veure la llum el seu disc de debut de la mà de Fohen Records, i a Concertsperquesi ens ve molt de gust gaudir de la seva proposta folk i els seus loops imaginatius en directe.
Us esperem a tots el proper divendres dia 11 de març a la primera planta del Centre Cívic Can Deu com sempre a les 20:00h, sigueu puntuals!