dijous, 30 de juny del 2011

18/06 CPQS 20.0 MEL + Sanjays + MiNE! (Crònica)



Per tancar aquesta segona temporada de Concerts Perquè Sí i aprofitant el bon temps, que aquest cop ens va acompanyar, vàrem traslladar l'acció al jardí exterior, i vam poder gaudir d'una tarda fantàstica entre amics, gent del barri i seguidors de les tres bandes que ens vàren visitar en aquesta ocasió.

El tret de sortida el van donar els MiNE!, que van oferir un concert complertissim, repassant els temes del seu recent disc "Un brindis pel nen androide" (Música Global, 2010), amb cançons fresques com "Consell de direcció", la magnífica "Incompetència horària" o "Brindis", on predominen les harmonies vocals d'aquests quatre cracks que es van fer mereixedors del Sona 9 2009.

Tot seguit, Sanjays van posar Can Deu potes enlaire amb la seva mescla de rock psicodèlic i pop, i la seva actitud festiva que es va encomanar ràpidament als més menuts, que disfrutaven corrent amunt i avall del jardí empaitats pel goril·la que acompanya l'espectacle dels de la Bisbal. El concert es va basar en els temes del seu autoeditat " Welcome to Lemür City".

Finalment i per tancar aquesta temporada, els MEL van pujar a l'escenari per oferir el seu nou set en castellà que esperem vegi la llum ben aviat. En Xavi i en Pau, que ja van tancar el cicle l'any passat amb Les Philippes, juntament amb en Lucho, la Núria i l'Isma, van obsequiar-nos amb un set rodó on van predominar les melodies pop atemporals i el bon rotllo que desprenen els de Sant Boi.

Tot plegat va esdevenir en un dia festiu que va donar per clausurat el segon cicle de Concerts Perquè Sí.

Un cicle que vàrem iniciar amb The Lady Sounds, on vam poder gaudir d'un dels últims concerts de Nisei, on vam celebrar el Nadal amb 4t1a i Miss Carrussel o que fins i tot vàrem traslladar puntualment al Casal de Joves de Les Corts amb un triple concert molt especial.

En definitiva, un segon any fantàstic gràcies principalment a l'esforç del Centre Cívic Can Deu, a les bandes que cada mes ens han acompanyat i a vosaltres que heu anat venint a escoltar bona música i endur-vos vivències úniques cap a casa.

Al setembre hi tornem, fins ara!