diumenge, 8 d’abril de 2012

12/04 CPQS 1.7 Caustic Roll Dave + Les AtxesAquesta semana torna Concerts Perquesi amb una doble actuació que no us deixarà indiferents.
En primer lloc tenim a Caustic Roll Dave, un rara avis dins el panorama musical barceloní, un misteriós artista que defineix la seva proposta com un artefacte musical a base de blues cavernós, folk cru, melodies extraviades, tecnologia Lo-Fi i demés sonoritats càustiques que es presenta a l'escenari com un sorprenent home orquestra carregat d'instruments i altres aparells.
Tot seguit, será el torn de Les Atxes, cinc nois de Barcelona amb una maqueta enregistrada aquest any passat, que es pot escoltar al seu bandcamp, i moltes ganes de dur les seves melodies pop que tant s'inspiren en les branques de l'indie-rock, el garage i el post-punk anglosaxons com en les onades del folk-rock català dels setanta, a l’auditori del cc urgell.
Dues propostes que no us podeu perdre el proper dijous dia 12 d’abril a partir de les 19:45h a l'auditori del ccurgell, al carrer Urgell 145. Com sempre será gratuït.