dijous, 6 de juny del 2013

08/06 2n Ermessenda Pop Festival: Maria Rodés + Isaac Ulam + Prats + Berlinist

Per segon any consecutiu desde Concertsperquèsí, volem celebrar l’arribada del bon temps sortint a l’aire lliure.
Quatre actuacions intercalades i consecutives per aquest mini festival amb el pop i l'indie com a argument principal. 
BERLINIST Amb tan sols un EP publicat, aquests set músics d’arreu però amb base a Barcelona, han aconseguit atraure l’interès del públic. La seva proposta sonora es basa sobretot en les capes d’instruments perfectament harmonitzades, amb la inclusió entre d’altres, de piano, teclats, acordió, violí, percussió, guitarra i veu. 
http://berlinistband.bandcamp.com/
PRATS Es el debut en solitari de Marc Prats, teclista de Madee i The New Raemon. Acompanyat per la que va ser la base rítmica de Madee i amb la col•laboració de Dani Vega de Mishima, han publicat Pla B (BCore, 2012), pop rock en català, elegant i alhora íntim, que s’omple de detalls preciosos i emocions contingudes. En el disc hi trobem les veus de Maria Rodés, Helen Miquel o el propi Ramon Rodríguez.
http://bcoredisc.bandcamp.com/album/pla-b
ISAAC ULAM El de Blanes és un dels cantautors més personals de l’escena catalana. Després d’un primer disc editat el 2008, es troba en el seu moment més prolífic, amb l’edició a principis de l’any passat de Murtra (Bankrobber, 2012), una joia de folk amb tocs de psicodèlia, i el recent Temple d’aigua i llum, deu temes nous basats en la cançó tradicional, des de jotes, passant per boleros mallorquins o fins i tot havaneres.
http://www.bankrobber.net/web2/ca/isaac-ulam
MARIA RODÉS A aquestes alçades de la pel•lícula ens queden pocs elogis per dedicar a una de les nostres cantautores predilectes, i es que la Maria Rodés es una de les debilitats dels programadors d’aquest cicle. Aquest any la Maria esta veient recompensat el seu treball i el seu talent amb una bona collita de critiques i suport del públic cap al seu magnífic darrer treball Sueño Triangular editat per BCore l’any passat.
http://mariarodes.net/
Dissabte 8 de juny a partir de les 19 h
Auditori centre cívic Urgell i a l’illa interior Ermessenda de Carcassona
Entrada Gratuïta / auditori aforament limitat.